Prvo istraživanje ove vrste
0
Traži se "zli" gen u DNK uzorku Adama Lanze
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moraju traziti srpski gen je u njemu XD
Koji kretenizam.NE postoji zli gen.Postoje samo psihopate koje stvori psihopatsko društvo.DA postoje geni bili bi ravnomjerno raspoređeni a a ova ubistva se pretežno dešavaju samo u USA.
mozda je porijeklom sa ovih prostora?!
Zli gen....heh...baš su me nasmijali....zamislite samo kakve konotacije ovo vuče sa sobom...sutra ćete moći počiniti ovako nešto i onda se na sudu vaditi na gene....uostalom geni određuju funkcije , a ne upravljaju sa njima ...pozz
Uh sto je ovaj zgodan kako bi voljela da me malo poxebe
Treba uporediti sa Mladicem i Karadzicem ima dosta slicnog garant...
DA IMAO JE GEN....ZLI...KAKO ONI ZOVU TERORISTI...SAMO POŠTO JE ON KRŠČANIN NIJE POBOGU MOGA BITI TERORIS NEGO JE IMAO ZLI GEN ...BAŠ GLUPOIDNI AMERIKANCI I SVI KOJI IM VJERUJU
koja glupost...zali para...karakter osobe je stvar odgoja...geni su samo "hardware"
@Maja Na prve dvije nije sigurno :D
@CoCoBryce Na koju si ti nogu jutros ustao? Nesto ti nije dobro?
i jos jednom po ko zna koji put u istoriji pripremaju svjet za prihvachanje eugenike istrjebljenje odobravanje i navikavanje ovcica da im bude prihvacheno istrjebljenje drukcijih od sebe sad che doduse nach neki tzv zli gen nisu zidovi sad na tapeti ;)