Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je ostala u travniku, mogla je dosad deset puta doktorirat.
kod nas ne bi mogla dobiti posao u drzavnoj instituciji...jer tamo traze...podobne i zaglupljene....
koji posao da dobije sa ovakvom temom svegati
Ima grad Travnik u českoj tako da mi se ovo ime i prezime ne podudara sa nasih prostora🤔
A jedna od vijesti je posebno interesantna : Onaj nosonja ozenio 17 godina mladju lutkicu koja svojim izgledom odaje da u svom zivotu ni jednu knjigu nije procitala...Svaka cast djevojci iz mog rodnog grada Travnika. Svaka cast i njenim roditeljima koji su je usmjerili u zivotu....Cestitke!!!
hm a ja mislio u minhenu sve pflege rade
Svaka čast Randa! Naša škola je ponosna na tebe. 👏🍀
ne bih da te razočaram mala al kamiondžija zarađuje više od tebe
Svaka čast, ne obaziri se na komentare ovih neuspješnih ljudi u komentarima, oni su nezadovoljni svojim životima pa jedino znaju izazivati i vrijedjati druge ljude, sretno ti bilo.
I kakve koristi imamo mi od toga? Kakve koristi ima drzava BiH od toga? Da nece mozda doci da dijeli znanje sa nama, da radi kod nas, cini nasu zemlju prosperitetnijom? Da nece mozda nasi politicari da joj omoguce daljnji rad i stvaranje dobiti kod nas?
Znas li kako su prosli neki i sa vjerovao ili ne boljih svjetskih univerziteta sto su doktorirali pa htjeli da se vrate da kako kazes dijeli znanje u bih...Mi smo inace poznati po tome sto volimo da nam neko dijeli znanje...Dobro je :))
I kakve koristi imamo mi od toga? Kakve koristi ima drzava BiH od toga? Da nece mozda doci da dijeli znanje sa nama, da radi kod nas, cini nasu zemlju prosperitetnijom? Da nece mozda nasi politicari da joj omoguce daljnji rad i stvaranje dobiti kod nas?
Sta ti dodje Penaranda iz Sarajeva ?
Bravo
Sestra joj SERAnda upisala političke nauke. jedva dala uslov. Bas je briga jer dobro izgleda
Randa natraš, odakle je ova 😆 čija je
Dara Satarash cestitke
E njoj nece trebati nacionalne stranke
Randa hoce li se isplatiti da ove godine zasadim krompir ili predlazes neku drugu kulturu?