Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svica do tokija!
Hebo majku ovi svicarci mogu raditi sta hoce. Hajmo ih napast ljudi, dosta su uzivali!!!!!!!!!!
mislim da se kaze na Alpama
Zbog takvih kao ti se i desila Agresija na ovim prostorima i drugi ratovi, a Švicarska već decenijama uživa neutralni položaj.
Ja da sam italija odmah bi objavio rat ili još bolje bez objave po noći napo švicu i pokro im svu lovu iz banaka na ime oštete i ratnog plijena. Proglasio bi ih novom provincijom \"sjeverna italija\" i kandidovo se za olimpijadu. Postavio bi svog guvernera ili nekog lokalca marionetu postavio da zavodi red i kontroliše sprovođenje policiskog sata. Na svim satovima bi uveo srednje talijansko vrijeme a na čokoladama ukino on made in swiss i napiso made in italy. Krave bi iz ljubičaste ofarbo u trikolori boje a švicarski army noževi bi promjenili ime u sicilijanske čakije.
kod nas bi odma rat ispao zbog 150 metara