Istraživanje 20 naučnih timova
0
Topljenje leda za 20 godina podignulo nivo mora 11 mm
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVE TO VEZE IMA SA PORASTOM SIROMAŠTVA U BIH I BOGAČENJEM TAJKUNA KOJE IM JE OMOGUČILA OVA PREDIVNA VLAST.
joj kad ove PETE, ekologije i sta ti ja znam krenu lapr.dat o ovome, ja pomislim da je nestalo pola kugle zemaljske, a ono 11 milimetara.
ubleha ili ne, ono se topi, s jedne strane imaju ti sto ponavljaju da se zemlja zagrijava a ostale da nije istina, dok ujedno imamo sve manje šume za disat itd sve manje čistih izvora i životinja koji su dio ekosistema uglavnom dok god se ne marilo za prirodom tako ce nam se i vraćati, to tako ide, ne ide jedno bez drugog...
A ja sve mislio u mene cijev neđe pukla.
Ko god je upućen ZNA da je \"GLOBALNO ZATOPLJENJE\" jedna VELIKA UBLEHA.
I u Osijeku,sada ce poplave poslije zime,otapanje snijega dize nivo vode za 1 metar.
Venecija tone ,na ovo bi dodao bozije je prece ,tako bi rekli (SDA),zuce ridzavig Bakira Izetbegovica...!