Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svemir je čudo, život je dar, planeta je predivna bukvalno raj... ali ljudi sa prevelikom pohlepom i frustracijama prave od raja pakao.
Nije zivot dar nego mi je otac j....o mater! Vidi stvar je vrlo jasna, Evolucija je to najbolje objasnila da bi prezivio moras gaziti jer ako ti ne budes gazio, gazice tebe! Jedini sistem gdje je evolucijski princip porazen je Komunizam, nevjerovatno ali Komunizam se jedini konfrotira evoluciji i nudi jednakost svima odnosno svijet u kojem velika riba ne guta malu ribu nego je mora postovati!
Negdje u drugoj galaksiji prije milijardu godina se prolomilo: Stevooo pazi na krmače! Odoše u kuruze!
To su drevni srbi, ali amerikanci lažu jer mrze Srbiju.
Ja šta dalbu napisa! Tebi su vile u glavu udarile, Hamuš.
@Fosna666 meni Bosnjakinji je ovo glup komentar isto a ja na vas Srbe kad pomislim pomislim samo kao na narod koji ne želi dobro mom narodu niti je ikad želio. Mi vas mrzimo. A vi nas volite....? I u pravu si, koja budala bi živjela, s vama kao narodom... moramo eto mada ste vi uspjeli istrijebiti Bošnjake iz svog entiteta. Šta tražite u Federaciji onda?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
eto procjena milijardu svjetlosnih godina koji metar tamo vamo
Još nam samo vanzemaljci fale.
Još nam samo vanzemaljci fale.
Jednostavno ne mogu vjerovati da u tolikom prostoru gdje nijedan mozak ne moze zamisliti cifru nit ima kapacitet da zamisli cifru velicine svemirskog prostranstva, da nema drugih civilizacija. Ko ce znati kakvih oblika zivota ima u svemiru, takvih oblika zivota da niko nema ni priblizno ideju kako izgledaju, ponasaju se, zive. Bilo bih fantasticno da nas posjete svemirci-neka razvijena civilizacija, jel oni znaju napraviti burek, sirnicu, kakvi su s cevapima i to.
Mi smo samo priljepak nekom organizmu, koji je opet priljepak vecoj galaksiji itd do beskonacnosti. Da se zavrti u glavi.
Svemirski Pejsmejker☝️
Uglavnom nista se ne zna
Puhni ISRAFILE !!
Neka pozdrave Haseta i Bruce Leea
Ima nasih mihadzira svukud.
Je..ali smo jeza u ledja!!
Burek iz svemira 😊
Beskonacna REGRESIJA je NEMOGUCA = BOG je STVORITELJ, Jedan, Jedini, Milostivi, Samilosni https://www.youtube.com/watch?v=ZwDJFFZsDsc
Ne dolazite na zemlju. Situacija ovdje je ni mjesalica a ni kablova.Vozdra
Muskovo auto ispalilo airbagove! Religija je vrhunac bullshita ali joj se ova danasnja (kvazi)nauka opasno priblizava!