Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi oni koji se kunu da su Veliki Hriscani, Muslimani,Jevreji,Hindu u Bozijim knjigama pise ZEMLJA JE RAVNA .
Ko vjeruje u ovo gore da je original fotka tome su dobro isprali mozak.
crno platno iza i uslikali tu konzervu kao pokvarilo se nesto njima u svemiru Hollywood suplje nam prodaju
otvori nam oci hahaha
Znači ovo je fotografija HUBBLE-a. Dobro, sada mi je lakše.
Sad ce NASA majstori ako je kvar vani popeti se na Hubble i da poprave kvar a Hubble se krece brzinom 25 puta brze od zvuka.Ovo prolazi samo kod ovaca.
Brzina zvuka 300,000 km/h Brzina HST 28,000 km/h
Ko ti je kriv sto si idiot. I zemlja se okrece i krece jako velikom brzinom ali ne primjećujes to jer se i ti sa njom kreces tom brzinom.. Tako i teleskop. Al sta ti znas o fizici.
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
zovi BIHAMK
Od kad je lansiran s njim su stalno problemi.....Hubble Trouble
Hebote nekad malo stanem i kontam da je ovaj nas dunjaluk bas nekako bizaran. Zivimo u potpunom mraku i praznini na nekakvom lebdecem klikeru koji se krece nevjerovatnom brzinom, s nicim drugim u blizini. Jos smo kao planeta toliko mali prema drugim planetama i zvijezdama. Postoje zvijezde toliko velike da je samo sunce za njih doslovno kao zrno pijeska prema Zemlji. Da ne spominjem velicine galaksija, pa skupine galaksija, pa skupine skupina galaksija.. Zaboli me glava.
otišao mu volan, neće to moći bez kanala
NEPOSTOJIHUBBLE
@FuckNATOFuckEU,postoji Hubble ali u Holivudu.