Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da dežurni komentatori klixa nemaju ništa reći za navedenu vrstu teksta, a da se radi o ratu, religijama i kakvom traču, tema bi imala već par stotina komentara....žalosno.
Nije Mlijecni put Bozo Vreco, pa da ima 400+ komentara.
Slika govori više nego 1000 riječi al' ne i u ovom slučaju
Galxija na aparatima :)
Neredi u svemiru zdravo
volio bi da mi je ista jasno na ovoj slici. cini mi se kao kad ti umjetnik prica o svojoj slici drugi se dive a ti ko budala gledas.
Sta li je zaklonjeno sivim podrucjima na prvoj fotografiji ... ?
Vidi li iko tu crnu rupu u sredini ovih fotografija? Ja il sam puko pa ne vidim, il je klix objavio random slike na svjeze podjonjen clanak.
Crna rupa se ne moze vidjeti. Mozes vidjeti samo znakove njenog prisustva, tj. efekte na materiju, Kada je usisava, materija se zagrijava do ekstremnih temperatura i mozes vidjeti tu radijaciju. To je ovaj sjajni disk na slici.
Sve sam shvatio samo mi je ova zadnja rečenica malo nejasna...
Kako znamo da je rupa crna?
Malo za promjenu.Da ne laze samo Nasa.