Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ipak mislim da ce nama glave doci trubo folk, nedostatak moralnih nacela i ovi sto koncerte pjevaljki cije je najvece dostignuce silikon u grudnim implantima, nazivaju kulturnim dogadjajem.
Cuj 70 salica kave...moze vas ubiti i nesto puno jednostavnije i vjerovatnije...kao npr. pad sa stolice, pa!?
Srećom ostao sam bez novca na 75. tabli čokolade. I još veća sreća, smanjiše ih na 75 grama, a za istu ili veću cijenu, brinu se za naše zdravlje.
i drago mi je što je čokolada štetnija od marihuane :D samo se vi drogirajte čokoladama
Marihuana nije opasna kao čokolada. Smrtna doza pojedene (?) marihuane iznosi 22 kilograma, dok je smrtonosna doza u pušenju nevjerovatnih 680 kilograma, pod uslovom da se konzumira u roku od 15 minuta. A ja jadan na dan jedva 12 dzoja uspijem sprziti.. Bogami ima tu jos prostora da pojacam :))
Ova dva gaya samo preseravaju... Voda i čokolada su zakon! :P
sex
hoću reći i on može ubiti pa se svi sexaju