Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
napusite mi se ķurca i vi i 5g
@Elda e što mi ovi teoretičari zavjera idu na neku stvar. Barem je u 21 vijeku lako doći do tacnih informacija. Treba samo mozak uključiti.
Eto kakvi su naucnici odobravaju 5G a zabranjuju korona virus. A korona prehlada a 5G rak
@Murinho939393 Tako je ljudino, dzaba sto svaki dan si izlozen prejakom nanometarskom suncevom zracenju i ne steti ti toliko, nego 5G uuu... To je sljedeci cernobil jbt, iako je nejonizirajuce zracenje i slabije nego bilo koje prirodno zracenje.
Ne siri virus ali ubija imuni sistem tako da je covjek podlozniji raznim zarazama!!
Veći su ovi "stručnjaci" što vjeruju u ove teorije zavjera
Pojam “teorija zavjere” je i izmisljen za takve kao ti
To je obicno neuka svjetina. Manjak obrazovanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad ti jednom srce slome..NE VJERUJES nikome..
E moj profa, to komentarisu oni koji su iz fizike provlacili na iglene uši al su sad najpametniji, od svjetske politike to elektromagnetnih talasa A da ih pitas sta je svjetlost i sta je boja veze ne bi imali
Wuhan je Grad kompletan pod 5g mrežom...
Ko su ti naučnici što nam garantuju da 5g nije štetna, dali su to isti ti što nam tvrde da su sletili na mjesec i da je čovjek nasto od majmuna.
@fbUser1556614493 Gloop si
Koji debil moraš biti da tako nešto samo i pomisliš
kako nema? pa ovdje klix "stručnjaci" bruje o tome, dok eminentni fudbaleri i bokseri potvrdđuju ove navode, mi se naravno smijemo naučnicima, liječnicima i epidemiolozima jer oni pojma nemaju
tim stručnjacima ne vjerujem ništa, jer znam da rade za iste mafijaše kao i farmaceutska industrija....a to da 5G mreža mora praviti sranja svakom živom organizmu pa čak i virusima je više nego logično....i pi.da ma.erina svakom ko tvrdi suprotno!
@saba2 Samo ti vjeruj bokserima koji sire te zavjere.... Jer njegova profesija je da koristi mozak kao zastitu od udarca.... Kad Meho na cosku kaze da je to samo obicna gripa, njemu treba vjerovati, jer Meho zna, on ima tri osnovne i radi kao portir...
ide gas
eh, ako oni kazu da ne postoji povezanost, onda znaj da postoji. ;)
Uopsteno ovaj virus je napravljen da se ljudi prestrave. Poslje ce doci kao obavezna vakcinacija uz koju ce nam u tjela ubacivati. ..... I onda uz pomoc 5G mreze upravljati nasim osjecajima mislima I imati kontrole nad velikim masama. Nema vise intime u svakom momentu ce se znati ko I gdje sta radi. Uticati ce da nepodobni sami sebe ubijaju a da I vracamo se u feudalno drustvo. ..
Ma cucnuli su i ti ljudi-gusteri, cim im svaki plan osujeti neki Redzo sa 5 razreda skole sve ti je jasno.
5G izvlači kisik iz ćelija ljudskog organizma,pri dužem korištenju izaziva umor,klonulost,melanholičnost,bezvoljnost,samo vam se zijeva,a zijeva vam se kad fali kisika u organizmu.
@Migel Dobro, evo samo na sekund cu zanemariti da su to ciste nebuloze i postati skeptik. Gdje ti je dokaz, odnosno naucna podloga za to?
E baš vjerujem stručnjacima, a ne vjerujem svojim očima...pa da nikakav drugi video snimak osim ovog ne postoji, zapitao bih se - https://www.youtube.com/watch?v=DNVgtk_Fklw ...a ovima što ih nerviraju "terije zavjere" pitam - zašto imate mozak i zašto imate internet???
@shox Papak si i pritom jako glup.