Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosni bi proglasili dan zalosti
Dragi australci to smo mi skontali još 92 godine.Dakle napravite građanski rat uništite privredu i fabrike i nećete imati zagađenja stakleničkih plinova.Greben spašen i vi se onda možete komotno grebati.
Sta se sve izlijeva u more dobro ista ima zivo u njemu
jbg!
...slobodno vi sve halalite, nema ništa od spašavanja, čovjek obitava po principu virusa...i nema te sile i zakona koji ce sprijeciti da mi ne unistimo sve oko nas...jer covjek ne zna prestati crpiti resurse preko granica i to ne za zadovoljavanje potreba nego pohlepe...stvarne ljudske potrebe su hiljade puta manje nego sto se danas bilo sto crpi... pocevsi od nafte, do hrane....sve u cilju skupljanja bogatstva!
Tacno tako... samo pohlepa.. a sto stetimo to nikom nista.. samo daj... katastrofa.. :-(
jeb. to bitno je Siriju raketirat
Tuga
Ima li neko da proslijedi ovaj clanak Trumpu, on tvrdi da su klimatske promjene izmisljotina