Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj bi komšija i maline posadio!
ako od mjeseca bude mjesecina onda od saturna bude saturcina a sa merkura merkurcina
Sanja tebi samo qurcina u mislima :)
mujo oko moje pa nece mi valjda vagina bit u mislima 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima i cijela Dugmetova diskografija i svih 158 pjesama u kojih se spominje MJESEC!
Ostavili govna hahah prejako
Sto im se lijepo vihori ova zastava :)
Čudno kako Dodick nije instalirao svoju zastavu RS
Titova poruka mira, bratstva, zajednistva... Bice belaja i na mjesecu.
Nisu ni bili na mjesecu, laz prevara..isto kao i sa ny neboderima i napadom na ameriku! Holivud je to brale
@Bosanski naravno da nisu bili na Mjesecu. Sam proces slijetanja na Mjesec je apsolutno NEMOGUCE izvesti i sa danasnjom tehnologijom, a kamoli sa tadasnjim HARABATIJAMA !!!
Da nisi akademik, nikad ti povjerov'o ne bih . . . Ovako, učena glavo šta mi drugo preostaje. . . Slobodno ti , opet kad imaš napad inspiracije, ovdje se obrati ...!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ja o cemu ovi pisu u p. mat....
Ja bih volio da mi na Mjesec vratimo Omara-mjesečara!
a sta je alija, radovan, sloba, tudjman ostavili na mjesecu
Ne mog da vjerujem da neke stvari i dalje stoje
Kenjaju astronauti ali ne ko klikseri. Ameri su piskili u svemir - iz kapsule. Ima scena u Apollo 13 ko se sjeca. No posto nisu imali ni mjesta ni tehnologije tad (kenjanje u bestezinskom stanju je sport za sebe, sa vakuum crijevima i sjedalom s kamerom) - kakili su u plasticne vrecice. Posto je to bilo u tri materine nezgodno, astronauti su jeli samo pola porcije koja je ionako pravljena da bude sa sto manje otpada - da se skoro sve svari. A uz to ne mozes samo otvoriti prozor i bacit pelenu u kesi ko po BiH, nego moras spakovat to i ponijet kuci. Obradovat ce se doktori u Hustonu. Ej! Uzorak stolice s Mjeseca. Dakle, niko nije kenjao po Mjesecu. Osim mozda kliksera. Oni seru gdje stignu.
Braća iz gornje Maoče i Bužima bombardiraju i ubijaju Palestinske izbjeglice, ne vidim na klixu komentare podrške palesticima i osude fašističkog divljanja isilovaca????
Koji si ti parip , moj Meth ...? ? ?!!!
Halo, Bing! Kakve veze to sa ovim člankom ima??
Sa zagađivanja Zemlje prešli smo na zagađivanje Mjeseca
Neki dan hodam ulicom tek ispred mene pade cizma, ja mislio Kole me gadja s prozora, al prije ce bit da je ova cizma