Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa putovanja kroz vrijeme i prostor objasnjavate na cudan nacin hahahahhaaa
Najdraza svjetlost mi je AMBIJENTALNA svjetlost u SCCu, uparena sa relaksirajucom GLAZBOM i okruzenjem kakvu samo jedan PJESADINAC moze pozeljeti, poznati pjevaci i javne licnosti! U takvoj SVJETLOSTI da se covjek ne EUTANIZIRA eksperimentalnom neispitanom iglom ili cak BUSTOVATI se! Prilika koja se pruza jednom u zivotu! Da neko ne pomisli da je to sto je EKSPERIMENTALNA! Svoj ti POS'O!
Pa ogromna trenja pod zemljom stvaraju elektromagnetno polje znate u zemlji ima raznih minerala i kad se pokrene par miliona tona pod zemljom zamislite koliko se energije oslobadja mi to vidimo kao svjetlost a to je samo elektro magnetno zracenje
Zatucani tuco tebi mimu
nemoguce da je geoengineering :) ma jok
ja vjerujem da neko od klix komentatora ima neko objasnjenje..
A nije HAARP ma ne
Objasnjenje sumnjivo ko tri marke ukrupno.