Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujem da ga neću uzet
Ja ću ga uzet, definitivno. Ali ću ga nakon tri minute opet vratit u izložbeni pult. Samo razgledam...
Koristenje ios-a u odnosu na android sucelje je neponovljivo. Nije stvar u dizajnu ili performansama, jednistavno je bolje i to znacajano. O podrsci i sigurnosti samog sistema ne treba trositi rijeci. Zbog navedenog je i velika potraznja i cijena.
Hasim….ne navici se na ios poslije androida moze samo osoba koja nema intelektualnu sposobnost za promjene.
Am looking forward to
Ja jos na sedmici
Pa jedno 2000 Eura.
porez na budale!
Mislim da par megapixela vise ne mozemo zvat inovacijom. Raja kupuje telefone sa “boljom” kamerom totalno neopravdano i iracionalno. A kladim se da ih 99% nikad ne prelista te slike ikad vise u zivotu. A da ih prelista, niko od njih ne bi primjetio razliku od prijasnjih telefona.
Kvalitet slike ne odredjunu mpx nego velicina senzora za low light fotografije, naknadna softwerska obrada i toniranje slike (color science). I da - nije inovacija, ali svaki pomak ka boljitku je izuzetno zetak. Lako ti je istrcati prva dva metra, iducih desetak malo teze, stotinjak jos teze i svaki iduci pokret te lomi duplo vise nego prethodni - tu smo minsada sa mobilnim kamerama. Svaki progres treba slaviti, ali ne znaci da treba kupovati odmah novi telefon :)
porez za budale
Kakve inovacijeeeee… bas su se potrudili. 😂😂😂 Inovacija je jedino cijena, svake godine hiljadu maraka vise košta.
očekujem da će levati kupovati ga kao i one prije i kampirati ispred prodavnica da se slikaju sa njim
ocekujem da cu razbojnistvo uraditi da bih uzeo sve  apple proizvode…
Da ću ostat na 6s:))))))
Nista za ocekivati isti kao predhodni kao uvijek nista se ne mjenja osim chipseta samo budale kupuju izgled minimalisticno promjene i to je to.
iphone je najbolji smartphone, da nije dobar nebi se ovako dobro prodavao...
Pa zasto nije broj 1 u prodaji onda?? Sve zavisi sta ko smatra "najboljim"
I Skoda se prodaje bajo moj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)