Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozi Miškoooooooo.....
napredna verzija ljubavi... oplodis je sms-om
Sad ce tek porasti brojnost crnogoraca. platit mogu a mrkso mu se zajeb....i. hehehehe
Ajde da je i tehnologija i ovo osmislila!
Zaigrat sa komsijom 1:1, pa ko pobijedi, njegovo je :))))
Misle da ce tako povecati natalitet, a problem lezi u gay populaciji
To vam je ljudi German engineering. Njemacki naucnici su i Amerikance na mjesec poslali. Bilo bi dobro sad se ovo razvije, i onda imas BMW, Mercedes, Porsche i VW sperme, taj pogon i propeleri i motor, i onda za radnike VW, malo jeftiniji, il neki slabiji BMW model, a ko ima love uzme si novi Mercedes i BMW. Al licno, meni ovo nije potrebno, ni teoretski kad bi bilo tih VW, mislim samo kazem. Kod mene su cak prebrzi.
Spermatozoidi na raketni pogon.
Joj Svaba.
I šta, ovdje biraš sam koje ćeš "dijete" izabrati? Igramo se Boga ? Šta da nisu bez razloga nepokretni ti spermatozoidi? Hoće li to dijete biti zdravo ? Kako će se razvijati u majčinoj utrobi? Zašto takvim spermatozoidima fali ATP pomoću kojeg se oni i kreću ? Sve ima svoj razlog u prirodi, a Bog je rekao da svaka "bolest" ima svoj LIJEK! Zato potrudite se naći lijek, a ne igrati se Boga i gurati spermatozoide tamo gdje im očigledno u tom trenutku nije mjesto.
Nema nikakve povezanosti izmedju pokretljivosti spermatozoida i zdravlja potencijalnog djeteta. Ako ima problema s pokretljivoscu, to je zbog repa i centralnog dijela koji obezbjedjuje energiju za kretanje. DNK se nalazi u glavi spermatozoida i njen kvalitet nije upitan. Dakle problem je samo u "prevozu" a ne u genetickom materijalu.
ode u pm
to bi bilo bukvalno "nast'o na baterije'' 📣
... Zaboravi skinut' spiralu - belaj. Napravih ... robota.
welcome to the pleasuredome