Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko je vidi iss treba dati Nobelovu nagradu za najbolju vijest stoljeca i pri tome ako uspije da i snimi i cak fotografishe . Trebali bi dati dvije Nobelove nagrade . A oni sto ko biva prate i objavljuju gdje su intresatno , Ni jedne jedine fotografije a danas svako dijete nosa Iphone i salje TELESKOPE MALO BOLJE MOZES DA VIDISH I MJESEC I KAKO SE LEPRSHA ZASTAVA
Mogao je autor malo istraziti da nas informise koliko je puta prvi stupanj rakete letio prije ovog leta!?
Sta reci a ne hebati muma ovim lazovima.
Sta ti mislis da leta nebom kad vidis iss u zraku? Jel balon? Kako to da prodje svako pola sata. Dogovori se s jos par debila na svim kontinentima i javljajte jedni drugima dokle je stigao pa ponudite alternativnu teoriju. Imas iss trackera na apo storu koliko te volja.