Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Snažne vulkanske erupcije ipak su uzrok najvećeg izumiranja u historiji" Za par dana ćemo čitati da snažne vulkanske erupcije ipak nisu, barem ne jedini, uzrok najvećeg izumiranja u historiji :D
Zemljico naša, kad ti dosadimo, samo ćeš se protresti, malo oplakati i ućutkati nas za sva vremena, da bi novi krug života ponovo niknuo iz pepela... ...a mi mislimo da smo tako mnogo važni...
Upravo tako, uze mi rijec iz usta.
Drago mi je da isto razmišljaš (ponovo).. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koja energija, koja moc... uvijek su me fascinirali.
...svevišnji je ovo, uz blagi osmjeh, prokomentarisao riječima "ta će oni sa mit-a"...
Zato mnogi vjeruju dok se mole u bogomokljkama za bolje (iako je po religiji sve unaprijed određeno) da će ih Bog čuvati. Koji apsurd - moliš se Bogu da te čuva a on ti unaprijed odredio sudbinu/nafaku.
...logika je najveći "neprijatelj" religijskih naukovanja...onda se nauk proglasi dogmom, neupitnim, i logici se pokažu vrata za van :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)