Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smak svijeta je bio cim je napravljen sa-x
Smak svijeta jeste 2012 al hidžretske godine
Kur\"an je samo za one razumom obdarene a nikako za one ćiji je vrhunac inteligencije vrijeđanje drugih i onih koji su različiti..Vjera nije ono što izaziva mržnju među ljudima ljudi su takvi da isprljaju sve čega se dotaknu.Svi koji vjeruju znaju da će biti smak svijeta i sve je to jako lijepo objašnjeno koga zanima pa može pročitati u islamskim knjigama i smiriti svoju dušu.
idemo na mars idemo na mars...oleee!!! XD
Najveca glupost koju sam ikada cuo u svom zivotu...
Jao genijalan naslov xD
A kad se smakne taj svijet hoce li ostati prostora za jedan parking? Od jedno 400-500 mjesta, taman bi bilo.... za pocetak...
Slusaj @Prokleti bez obzira sto vjerujem u dragog Boga pogledala sam 2012, dakle to nema veze sa nicim, gledala sam cisto radi filma. Svi znamo ,naravno oni \"gluhi i slijepi\" ne znaju da ce smak svijeta biti onda kada to Bog odluci. O yeah. Iznenada hehehehe ;)
Kakvo \"dugo najavljivano\" - pa sad ćemo sve što neki pakšu najavljuje proglasiti naukom? Kakvi \"stručnjaci\" - možda za vaš portal. Pa \"stručnjaci\" su tvrdili da je zemlja ravna - za vas možda i danas jeste. Ali od Bosne stvarno ništa ne čudi, od vjerovanja u kijamet koji dolazi od REGULARNIH događaja u svemiru, kao što je poklapanje Sunca i Mjeseca, pa prema tome i pomračenja mjeseca prije desetak godina, do vjerovanja u marokanske prevarante, travare, gatare i bacače graha i shirni. Vrlo, vrlo mračni srednji vijek, dobar dio Balkana, a posebno Bosna, sa SVIM svojim nacijama i vjerama podjednako, Očito su i Turska i Austrougarska ostale prekratko da bi nas civilizirale. I nije čudo da svako ko može gleda da se ispali odavde, makar po Njamačkoj klozete čistio, nije čudo.
Oj ljudi...počujte....ako bude smak svijeta ja odoh...u Njemačku :-) jerbo tamo nema smak svijeta Nijemci izmislili zaštitni štit od smaka svijeta :-)
Za sve su ovo krive komunjare. One su najavljivali propast svijeta, pardon kapitalizma. A sad i ove naše novopečene komunjare i crveni što su na vlast došli pa se.r.u po Bosni, kojekakve zlaje i pagani... nikad mi u Arapsku ligu nećemo biti primljeni, pardon u EU.
bo ga mis
he.bo ti Sejad seku ako je cemu.
imas li ono bijelo na glavi-imam smrdi li ti dusa-smrdi E ONDA SI SEJAD
A sta kaze \"strucnjak\" SESIRDJIJA ? Niste ga \"konsultovali\", sram vas bilo !!!!