Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolaze dva Hercegovca u općinu registrirati firmu. Službenica ih pita: - Ime firme, molim. - Šesto Čulo. - odgovaraju oni. - O kako dobro ime ste smislili, ljudi često smišljaju za firme najgluplja imena. Molim vas sad imena osnivača firme. - Jozo Šesto i Ante Čulo.
Tradicionalno se govori o pet osnovnih čula: vid, sluh, okus, dodir i miris,. A još u osnovnoj školi se uči da svaki normalan čovjek ima još bar tri čula: bol, toplota i ravnoteža. Uprkos tome što ih ima svima poznatih osam čula, za svaki neprepoznatljiv predosjećaj se koristi termin "šesto čulo".
Bakir zatvorenih ociji krade, sensei...
Tj. ja svakog 15-og stanem pred bankomat zazmirim i uvijek znam da ce da mi pokaze pola hiljade maraka :D