Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poredjenja ima pet, a ne 3: suh, suhlji, najsuhlji, suh k\'o grana, ma ni kapi
ovako: suh - suŠI - najsuŠI suv - suvLJI - najsuvLJI nema komparacije koja kombinuje i srpsku i hrvatsku varijantu. kad već kroatiziramo, budimo dosljedni do kraja
nadam se da ce redakcija gigapopušiti, usta ih megeje.be.m svojim kiloku.rc.em u pikoš.up.čić. sto je jedna pozitivna vijest o ovoj navali negativnih vjesti, nase.re.m vam se na fond rijeci kojim raspolazete, na..sr.em vam se na uciteljicu, nastavnike jezika i roditelje koji vas nisu nicemu naucili. na dnk vam se n.ase.rem anadolski.
...koja su suHa da budu jos suVlja....bas \'nako ljepo