Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako postoji nasa planeta a i mi na njoj pa normalno da postoje i druge civilizacije koje su mongo razvijenije od nas i na svu srecu predaleko od nas jer bi se susret sa njima vjerovatno zavrsio lose po nas...
Možda nisu, možda žive sad ko što smo mi živili prije 2000-3000 godina. Možda su po razvoju ko mi danas ili malo ispred nas, pa bi nas ko napali ali im se ne isplati još, skup im prevoz do nas, pa šalju sonde. Možda su mnogo razvijeni od nas i žele da nas istrjebe, ali ima neka jača civilizacija od njih pa im neda. A možda su neki miroljobivi, ne znaju (bukvalno ne znaju) šta je nasilje, rat. Možda smo mi vanzemaljci. A možda su nas oni posijali ovde ko u plastenik, pa kad im zatreba samo nas kidnapuju i možda nas koriste ko gnojivo za neke njihove biljke.
Ja bi volio da su razvijeniji od nas i da dodju i pobiju srbe, hrvate i bosnjake, pa da stoka skonta koliko su nebitni... Kad vec spominjes
Hvataju radio Praču, slušalac zove iz druge galaksije i selami familiju u Prnjavoru i želi im sretno oteljenje krave.
Hahahaha
Hahahaha :'D :'D
Ovo stize iz G .Maoce :-D
Zna se vec odavno da postoji zivot na drugim planetama i da nas posjecuju. Krije se da se ljudi ne bi slucajno interesovali za to i razvijali se. Bolje ovako, niko nista ne zna, suti slusa i radi za druge bez pogovora 😞.. U narednih 20 godina ce se situacija na cijeloj planeti drasticno promijeniti. Za dobro svih stanovnika.
Krugovi u zitnim poljima su poruke razvijenih civilizacija kako se moze zivot na zemlji uciniti laksim i ljepsim za sve ljude. Nekolicina koja drzi planetu pod kontrolom to ne dozvoljava zbog pohlepe kao i ciste zlobe .
Koga interesuje, ima puno literature o tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi salju signale..
nedavno ste slali radio valove u svemir , eto odgovorili su vam ..... pitajte ih imaju li Viber ili Skype da ne trošite bezveze i da se možete gledati međusobno :)
zar je neko mislio da nema nikog osim nas ...... koji smo to mi faktor da smo jedini u beskonačnom svemiru ??????? sigurno su mnogo napredniji od nas i na svu sreću su dovoljno daleko , jer bi ga poflautali i one scene iz filmova bi postale stvarnost , i to jako ružna stvarnost ......
Nek smo mi table postavili na tramvajske stanice ba. Ta će ovi štreberi.
"...u našem svemiru" Ozbiljno???
...ubleha...dizanje prašine da se opravdaju sredstva za vrlo dobra radna mjesta i titule i poštovanje javnosti i društva! - sjediš i primaš platu!
jel to govoris o bosanskim politicarima?
Divlji vanZemljaci, iz divlje budućnosti. :D https://www.youtube.com/watch?v=jLk6lhZcVFc