Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo i budale koji i danas vjeruju da Zemlja nije kugla nego da je ravna ploča. Ovaj internet je od ljudi napravio tolike budale da prosto donekle mogu služiti Darvinovoj teoriji kao nepobitan dokaz.
Nisu ba vazni drugi, vazno je sto ti VJERUJES. Jer ti si to sve svojim ocima vidio i uvjerio se. Ako ti ne mozes dokazati da je kugla (svojim znanjem iz sferne trigonometrije) i onim sto su TVOJE oci vidjele, onda se nisi imao rasta ni roditi ...jer ostao si samo poluprimat koji IMITIRA a da sam nista ne razumije.
@drinskyCCCC mjesec se vrti istom brzinom kao zemlja(0,2%) sporije takoda ces dugo godina gledat isti mjesec, gledaj malo duze druge planete, zavrti kliker, tenisku loptu i medicinsku pa proracunaj za koliko se neka tacka na lopti vrati u pocetni polozaj nakon pune rotacije
Sta ce evolucija primitivcima? Daj im Kur'an i Bibliju i sretni su k'o prase za ramazan. Samo ih ne pustati van Balkana, da ne zagadjuju.
@epik Uuu, je8ote, vidi ti to...E, hvala ti, ja procitao davno i jedno i drugo. Pizdarije za maloumne.
Za postanak Svemira veže se teorija " Velikog Praska". Eksplozijom nastaje nered, dok je u Svemiru nakon eksplozije nastao savršen red. To je očit dokaz postojanja Boga. "Zar ne znaju nevjernici da su nebesa i Zemlja bili jedna cjelina, pa smo ih Mi raskomadali, i da Mi od vode sve živo stvaramo? I zar neće vjerovati? " Sura 21. El-Enbija “...ali je čovjek, više nego iko, spreman raspravljati.” (El-Kehf, 54) Pametnom je i išaret dosta.....
kako su ovi Srbi ludi hehahhaha
I pravoslavci imaju svoje kozojebe.
Srpsko ludilo na vrhuncu.
@SamoZajedno Jesi bas siguran da je samo srpsko?
na ovakve vijesti mi kao ateisti dodje da zavapim O, moj Boze...kakvi kretenluci...
http://www.beheadingboredom.com/wp-content/uploads/2016/02/flat-earth-society-fail-globe.jpg :D
pravoslavni teroristi
Slazem se da teoriju evolucije treba dodatno izucavati i prosiriti sa novim saznanjima ali ovo sto Smrdi rade nije nikakva nauka vec obicno guslanje, po obicaju mitomanija i lazi, podmetanja od strane smrdoslava.
Ali još nije dokazano od koje pogane marve su evoluirali ćetnici
Očiti dokaz da se polagano vračamo u vrijeme Galilea, Kopernika i drugih: Bilo bi smješno da nije istinito. Naravno da čovjek nije postao od majmuna. Ali odakle nauka da krene? Jeli od tog da je Bog stvorio čovjek? Ja vjerujem da jeste, ali to nije put nauke da vjeruje nego da pretpostavlja i da ima polazište koje se vremenom dokazuje ili odbacuje. Koliko god je ovu teoriju glupo slijepo prihvatati isto ju je toliko glupo i slijepo odbacivati glede nauke.
Jel se ovo zajebavaju il ozbiljno? 😂
Ja kontam da se zajebavaju kad pisu da imaju sve ono (2 akademika, 50 prof, 61. doktor nauka itd) koji su potpisali, onda mora bit da ima onih koji nisu potpisali jos toliko. Hajd mogu shvatit da pop potpise ovu peticiju, to je ok, al da doktor ekonomije npr. potpise, to je van pameti. Kao osoba koja se citav zivot bavi molekularnom fizikom mogu vam reci ... evolucija je zasigurno laz, a sto vise citam sve sam ubjedjeniji i da je Flat Earth tacna teorija.
@underwater Ma baviš se ti molekularnom čundarom
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nabijem tzv. teoriju evolucije na karinu
Bogatijebem kad se akademici i naucnici srozaju na nivo vjerskih poglavara i dozvole sebi takav luksuz da nauku stave u istu ravan sa religijom!
Vidiš drug ta tri minusa ispod tvog posta? To su ti glasaci koji biraju takvu stoku i dok je takvih idiota bit će i ovakvih nebuloza.
@maseze44 Sad ih vidim pet, bas o tome razmisljam, ne diraj religiju ili ces najebati ;-)
svi ovi "doktori" što su potpisali ovu peticiju trebaju biti povješani