Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko se dobro naguzio na onom kamenu.
Molio bih pojasnjenje ove recenice: "To je kao da prelijećete Berlin brzinom od 15.000 km na sat i imate oštre slike Ciriha" Sta je pisac htio reci???
ako je cirih-berlin relacija 250 km onda ima smisla.satelit se krece na toj udaljenosti od Marsa brzinom 15000 km/h vjerovatno. mada mislim da je cirih-berlin skoro 1000km
dokaz da je Bakir ostavio pustoš iza sebe prije nego se preselio na zemlju
eno muje vatru raspalio
ne moguce je uslikat mjesec a kamoli mars,nije mi jasno kako u moderno doba niko nije sletio na mjesec,ipak nam je on najblizi,a zadnji je bio Nil Amstrong hahahah...kako su Rusi i Amerikanci prevarili posten narod :)
https://youtu.be/a1stj1sj7wI
sami beton..
Približite malko sliku da vidimo ima li Srba tamo,nemoj da bude poslin pizdarija,jesu nisu jesu nisu.
eno piramide titami, Seeeemireeeee😂
onaj dulum onde kraj potocica je moj , pik ja prvi !
Mile raspisuje referendum tvrdi da je prvi slikao:))
seo sam u kola krenuo na mars poneo sam sendvice i jedan paradajz,Nigrutine javi se da li si u orbiti ponesi sa zemlje hasisa i rizli