Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretpostavljam da je neki "stari srpski kralj" 😂
@OsmanIztarcina Vekovna srpska grobnica...sad ce je poceti premjestati svake tri godine… I plakati za bez'imenim srpskim herojem koji je sam zaustavio 1000 turaka naoruzan samo kuhinjskim nozem :) :)
@OsmanIztarcina Ovo sve servsko hahahahahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajd potrudite se malo vise oko ovakvih vijesti, detaljnije opisite i istrazite, a smanjite dozivljaj oko dodika i komsica i bakira. Svima vec idete na onu stvar sa dizanjem lazne tenzije i reklamiranjem budalasa tzv politicara.
Ja imam vikendicu 4x5 metara....
to je pra pra pra pra dedo draze mihajlovica…..stara srpska djedovina ….hahahahahah
Dajte tu lokaciju Semir Osmanagicu pa ce te vidjeti kakvu ce on pricu oko toga napraviti, i pare isto.
Dimenzije4×5....To može biti samo srbin ...Period odgovara jer su tada srbi bili i po 10 metara visoki i sve pobjedi ali naravno...Lokalitet se takođe poklapa....Divičani-Divič-srvić-srbić-srbin....Ove neoborive dokaze je potvrdio naučnik s pedigreom Deretić!Lazanski je to samo rutinski uklopio u svu priču...
nismo se puno od tada pomakli
mašalah
Pisete stvari o kojima nemate pojma,niste potkovani znanhem iz istorije ,ne znate nista o postanku BiH i vladara kroz stoljeca,a prepucavate se ovde o srbima,bosnjacima hrvatima a upravo vi ovde ne znata svoje porjeklo umjesto da ste svi sretni sto zivite u zemlji koja je prebogata ovakvim nalazistima i istorijom.
Sarkofag razvaljen i opljackan. Ali za utjehu i dalje moze sluziti kao svjedocanstvo da su ondasnji zitelji bili sposobni stvoriti nesto svojim rukama. Izgraditi i osmisliti i sprovesti u dijelo, za razliku od danasnjih zitelja Bosne.
možda su našli blaga i zlata al neće da kažu
Komšije bi rekle nešto tipa : Ovo je Srbin koji je sletio sa planete Sirius i naselio Balkan kao prvi čovjek na planeti Zemlji, a zatim se raširio na druge kontinente
A koje godine je umro taj Ante
Tu su se igrali Genjac i Bevanda😂
Ne skrnavite grob. Kako bi bilo da vas neko vadi kad umrete?
Ovako interesantnu i dobru vijest vi tako šturo i nepismeno prenesete,'sarkofag sa grobnicom' hahaha.