Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo vise Selme Music, a manje Dzejle Ramovic 👏
Poznajem djevojku licno, uvijek bila kapacitet i evo evidentno i ostala. To sto je clanak objavljen nakon gluposti koje je izblebetao gospodin Izetbegovic, samo tuzna koincidencija. Na zalost pamet ove zemlje je van njenih granica, a ono sto je ostalo odgovara omjeru na svaku jednu pametnu osobu 10 glupih. Komentari koje vidim ovdje su samo jedan prikaz toga
@DonKihott kontradiktoran si. Dizes u nebese doticnu koja se upravo bavi onim sto pljuj3s
Nasa djeca su buducnost NJEMACKE, AMERIKE, AUSTRIJE ITD 💔
Ako budemo pametni (a necemo biti, nazalost) ta djeca mogu donijeti korisna znanja i nama. Mogu biti predavaci na fakultetima, ucestvovati u BiH projektima, povezivati univerzitete, itd. Ne moraju zivjeti ovdje da bi bili korisni i nama. Ali, to znaci da ovdje moraju naci zainteresovane partnere.
bravo Selma!
Bakire evo je!
Komentari na ovu vijest pokazuju da ovdje zive uglavnom mahalasi kojima je sve zajebancija i koji se hrane uglavnom negativnostima. Pozitivnu vijest po svaku cijenu ce okaljati nekom zajebancijom. Ne zele komentirati izmedju ostalog dvije pozitivne vijesti, a to su da mi imamo dobre srednje skole i jako vrijedne mlade ljude koji su u vrhu naucnih krugova. Ovdje ima ljudi koji zive i rade, jako su uspjesni i ne znaju ko je Bakir, a nekima je Bakir samo izgovor za licni neuspjeh.
E klikse, svaka čast za tajming ove vijesti. Pokopali ste djevojku ni krivu ni dužnu....
Bravo Selma, i ne naginji se kroz prozor.
Prepisivala od El Baketa u skoli 😎😎😎
A sve Bake budala A vidi kadrova ?!
A vi sprdate sa Bakirom, a on ispred vas 50 godina
Bake je uz svo hapanje ispred nas 200 godina.
Selma stranka SDA te prati,bakir ima velike planove sa tobom,ti si ono što je bake dugo čekao,ti Selma imaš viziju a bake i foodil će imati proviziju,jer nooorood znoooo.
studentica...ok
Eto vidis Terminatori , Kiborzi, Transformersi ipak dolaze bice zestoko!!!
Ne okreci se Selma
Zelimo vise ovakvih vijesti!
Na HAJR i na DOBRO. Samo da nas ti roboti ne udare KUKURUZOM na kraju!