Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz KJKP Park apeluju na studente da im vrate kosačicu.
Kako saznajemo, bolid ce pokretati 1.9 litarski TDI (DI crveno) motor sa enormnih 105 konja. 🤣🤣 Salu na stranu, podrska omladini
nema podrske, moramo prvo Njemacku pomoci
Joj kritičara u komentarima, a ne znaju zakucat' ekser da ne opale sebe po prstu! Djeco, svaka čast i samo nastavite sa inovativnošću i pokušajima da se pridružimo civilizovanom svijetu. Ovi naši boomeri bi najviše htjeli da ostanemo u sivom vilajetu i gledamo bakire i dodike po čitav dan.
Logo divokoza, kao da dizajniraju traktor.
Grunf na morfijumu
Jesu ovi nasi studenti bijeda i fukara.U Tite se svim komunistima tresle noge kad bi studenti nesto trazili,a ovi spali na socijalna davanja uz 0,1% izdvajanja za nauku.Furda sa sela preuzela vlast.
Ne vodim ja ovdje niti jednu firmu iz Sarajeva da pomaze ovim studentima. C c c🤔 Puno srece i uspjeha
Sretno s tim ako ce bit od lima ko na slici
Uzivajte... Pokrenite prikupljanje od privatnog sektora, jace firme ce pomoci sigurno.
A da znanje usmjere u razvoj nečega korisnog.
Sretno ali samo da se pristupi F2 trebaju milioni i milioni,a svi znamo kakva je nasa drzava
svaka cast djeco, zali boze gdje zivite/zivimo...
Djecaci i djevojcice u posrnulom drustvu, susrecu se na takmicenju sa svojim vrsnjacima, i zele uspjeh, drugarstvo, razvoj...sta reci!?? :( Podrska mladim studentima, uzivajte i razvijajte se koliko mozete...dolaze bolji dani.Mic po Mic 2014-2021.
Mate Rimac na aparatima!
Sretno
Super,podrška sa tastature. Jedino novčano vam se može pomoći kao obični gradjanin ali pomozi svome,nepoznatom,hvata me već panika …Pa još ovo sa Njemačkom…
Bravo momci i djevojke, samo naprijed i sa srecom👏👏 Ne obazirite se na ove primitivne komentare dokonih ljudi, svako ko je imalo razuman i normalan dat ce vam svoju punu podrsku.