Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini koji pokušavaju da riješe problem svemirskog smeća
Nije tacno
lažu ba nego hoće da pucaju na nlo-ove što kruže gor oko svemirske stanice
To znaci da ce moci unistavati satelite :)
Ovaj laser ce unistavati i vnago koje astronauti serupo.Hahahaha.... jos jedna bajka satanisticke masonske elite koja vlada svijetom.Umom obdareni znaju sta je NASA i da ispiraju mozak ljudima od kojih prave ovce koje onda vjeruju sve sto im oni serviraju.Ljudi otvorite svoj um,vjerujte svojim ocima,mislite svojim mozgom i onda cete shvatiti u kakvoj zabludi i lazi zivite.
-- poput izgubljene rukavice astronauta u nižoj Zemljinoj orbiti. HAhahahhahahahhahahahahhahahahahha. Mogao bi istovremeno da uništi i astroanuta jer je bez rukavice u vakuumu momentalno mrtav ! A kako bi uništavao smeće roćko ? Velike komade bi raspršivao u milione komada i isto toliko puta umnožavao psotojeću opasnost za posotojeće satelite ?
Jesu mocni a bijeda im narod i sad. Naravno Rusija radi Moskva i St.Petersburg se gradi.
@FuckNATOFuckEU Pa pogledaj u americi bjede ,grad komplet propao ,sreca ti nisi bjednik ,milione obrces mjesecno ,a najvjerovatnije metes cestu sda ti nasao posao
Raznošenjem smeća samo će imati veći broj objekata .
Rusija pravi laser za uništavanje americkih satelita u orbiti
Valjda ce ono smece od tesle srokati
Jedno se prica a drugo se radi. Price za malu djecu. Sve je to u ratnu i spijunsku svrhu.
Star Wars Russian
rusi ovo, rusi ono ... rakete, podmornice, avioni, kosmos, ... bla-bla ... a građani im jedu iz kontejnera za smeće. nemaju ni autoput od st. petersburga do moskve, dva najveća grada u rusiji.
@nfg Ti si neobrazovani blecak ,to si cuo negdje na kafi od nekog zatucanog kao sto si sam ti