Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja sam jutros primio rusku vakcinu odlicna je nema nuspojava do sada samo только горло немного болит и голова болит и все нормально, без проблем
Plačem 😂😂😂😂😂
Sljedeća će biti efikasna 109% ;)
U norveskoj 23 ''mladih ljudi'' relativno mladih u doma staraca umrlo poslije korona vakcina . Uglavnom vecina je bila hasta ili su imali neke bolesti i tako da se nisu mogli boriti sa jos jednom ubacenom bolesti u nihov organizam..https://www.facebook.com/servus.nachrichten/videos/1122176228229263
Samo 100%? Mislim da je ruska vakcina ucinkovita barem 384%, ali mozda cak i 889%. Wahahahahahahahahahahah koji idioti!
pa gdje im je,što ne pelcaju ruse nego ih korona dere ko pjano dnevni avaz
100% mrtav i drzi dozivotno heheheh
Dajte nam tu vakcinu! Koja je cijena vakcinacije? Jel cijela bočica ili samo 10ml?
Dodo, posto si dobar sa Lavrovom, bilo bi rodoljubivo da za BiH urgiras isporuku nove 100% ucinkovite vakcine protiv C-19.Unapred zahvalni najvecem Bosancu.
Prisjetimo se Černobila i sada Navalnya
Vjerujem im koliko i to da nemaju ništa sa trovanjem Navaljnog. 😎
Sad će Željka Cvijanović izračunati da je ista 115% bolja od ostalih vakcina samo gledajte !😎
rusi kao uvjek petljanci bili i ostali cim je diktatura tu se sve petlja isto ko bin ki mun kako se vec zove sjeverokorejski diktator gdje je ubjedio da je brazil dobio na svjetskom prvenstvu 8 na prema 1 tako nesto e to su tako i rusi nedemkratsko drustvo lazovo puno petljanaca i kriminalaca guse opoziciju.
Ima vakcina protiv obicne gripe pa umre pola miliona osoba godisnje, vakcina nije vam rijesenje za covid-19 nego treba naci lijek koji ce usporiti virus.
FeelsGoodMan
Efikasna je protiv korone 100%, jest da ti poslije par godina izraste rep i usi, al' od korone ce vas stitii. Cuj 100% za manje od godinu dana testiranja.