Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kuja
To je nažalost sve što tvoj mozak može smisliti, a da ni sam ne znaš zašto.
Laaaajkaaa 😣
Ljudska djubrad! Izadjite na proteste u subotu!!! U Praci psi jedu druge pse da ne umru od gladi. Gdje su milioni za azil, Konakovicu??? Pogledajte klipove patnje u Praci, povracat ce te od muke!!!
Samo neka ih nema na ulicama. Ima ih, ali manje. Ne bi smio biti ni jedan. Treba ponovo pokrenuti promjene Zakona u smislu da se poslije sedam dana u azilu, psi mogu podvrgnuti eutanaziji ukoliko nema udomitelja. Onaj Roman Jurišić iz Mostara je 100% u pravu. Ovi zaštitnici pasa su doista peksinava djubrad!
Mi u Bosni se prisjecamo Lajke dan pa se ne hvalimo. Jest da nase "Lajke" setaju ulicama oko kontenera, al svejedno ih se svakodnevno sjetimo.
Sovjetski Savez je želio pokazati amerikancima ko je prvi. Frustrirani ameri su 15 godina kasnije poslali čovjeka na Mjesec. Jadni Nil Amstrong morao je pažljivo koračati po pustinji u Nevadi jer vjetar bio jak a USA zastava se vijorila. Tako se rodila Televizija koja će kasnije obmanjivati čovječanstvo ilizijama.
drugovi.carice Tako je.Hvala Bogu pa ima jos ljudi koji shvataju da nas lazu godinama.Sve sam vise siguran da je Zemlja ravna i da je kupola iznad nas.Uostalom, kako je ova kutija sa psima pala na Zemlju kada je vec bila u bestezinskom stanju. Ne ne, ne znamo mi, nismo mi "škooole završili" da bi znali.
@AhmedRizo1 Ko kaže da je bila u bestežinskom stanju? Bila je u polju gdje vlada mikrogravitacija, koja ipak lagano vuče sve prema Zemlji ako se ne vrše korekcije. Dokaz za to je i kineska stanica koja "jezdi" prema Zemlji nekontrolisano. A koje si "škole završio" da bi poznavao ovu oblast, Bog sami zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Trebamo i mi u BiH osnovati svemirsku agenciju pa slati Dodika i Baketa u ovoj istoj kapsuli ali kakve smo srece oni bi prezivjeli
@macak mali ha ha njega sam zaboravio
kako okrutno!
Zasto okrutno??
like
Da, koju su spržili u kapsuli. Žao mi je Lajke, uginula je u teškim mukama.
Pa i nije bas, prilikom ponovnog ulaska u atmosferu temperatura se dize jako brzo, patnje lajke su se vjerovatno mjerile u sekundama, sa druge strane da je ostala na ulici (jer je bila lutalica) patila bi se ostatak zivota i onda bi umrla od gladi/zime/pod tockovima i sl... Kad bi mi neko dao da biram izmedju zivota Lajke i zivota bilo kojeg drugog psa lutalice odabrao bih njen u svaka doba dana i noci.
@GeneralKaplarArmBiH To je najbitnija stvar u svemu ovome. Još da znaš da je ćirilica prvo bosansko pismo, čini mi se izvršio bi suicid.