Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko mi idu na .. ova poređenja veliko ko manhattan, ko trideset igrališta, šta ja znam koliki je manhatan. da ste napisali ko ilijaš možda bi i stvorio sliku u glavi koliko je to
@sumljivolice Da su stavili poredenje sa nekim od nama poznatih gradova, vjerovatno bi bio medju pametnjakovicima koji bi to ismijali.
Možete li to poređenje veličine prilagoditi nama? Nemamo mi pojma koliki je Menhetn! 😁
Jel velika rupa
dakle kao 5 sarajstana
Hajmo se kladiti da će iduće godine biti isti članak na isti fazon..:)
Manhattan na kvadrat
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
65 metara diže se nivo mora taman da potopi pelješki most i more dođe do Konjica
Arktik cini more okruzeno kopnom, za razliku od Antarktika - kopno okruzeno morem. Lednike na kopnu i vodi ne treba poistovjecivati, a i njihov nestanak ima razlicitu 'tezinu'. Lednici na/u vodi daju stabilnost cjelokupnoj ledenoj masi. Voda u unutrasnjosti kopnenog lednika djeluje kao lubrikant i vodi ka proklizavanju lednika i kolapsu. Iscezavanjem kompletnog leda na Sjevernom polu nivo okeana bi porastao za 7 m, dok bi gubitak leda Antarktika znacio porast nivoa vode za oko 70 m.
Mjerna jedinica Manhatan
Kolika god da je rupa, manja je od rupa u glavama BHS političara.
Prije bih rekao da narod ima vecu rupu u glavi od politicara.
Serif Konjevic - Cekas a ne docekas (Official HD video) zivjeli drugari ja malo mezim
Rupa velicine Cevljanske koride.
The glacier holds "enough ice to raise the world ocean level a little over 2 feet (65 centimeters)," said the team. 65 centimetara,cm,centi itd.
ScienceCasts: Solar Minimum is Coming https://www.youtube.com/watch?v=kBKJkU06ICQ https://www.universetoday.com/139833/are-we-witnessing-the-start-of-solar-cycle-25/
John Casey Discussing the Grand Solar Minimum, Earthquakes https://www.youtube.com/watch?v=5d-GIXm_Kbk