Analiza 41 studije u Kini
11
Riba smanjuje rizik od karcinoma
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne volim morske ribe zato što smrde! Samo riječne!
fishy fishy
SRBI DISMRRRR
ma nemoj?po kojim studijama??fino kažu nejedite više mnogo ribe a pogotovu što manje ljuskara jer su svi zatrovani PCB otrovima te živom jer se ogromne količine odpada istresa u mora i ti se otrovi šire po svim vodama kroz razna strujanja itd...najveća koncentracija otrova i karcinogenih tvari i elemenata su u ribljoj koži pa u ribj.kostima koje se opet prerađuje u riblje brašno koje se opet u opštu prehranu miješa itd...itd...lanac brez kraja sve zbog veće zarade...
Ja sam jeo u ratu one radioaktivne haringe, je li se i to računa?
Sperma oralno kroz usta dobra za probavu i tvrdu stolicu.