Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko se izdvaja za naoruzanje,ratove mogao bi svaki stanovnik planete da zivi u blagostanju,zdravlju i bez gladi. Ovako 1% ljudi ima 99% resursa,a ovih 99% imaju 1 % resursa.Najgore ovima sto ih je 1% opet malo
Samo se treba uvijek na vrijeme pregledati, svakih 6 mjeseci. Prevencija i otkrivanje tumora na vrijeme je spas života.
Na UKC Tuzla nije radio mamograf godinama ili nije bio tačan. Momci iz "Karton Revolucije" su prikupili sredstva i kupili UKC-u nov Mamograf čekanja više nema.
Bravo.
u naslovu najavljena "medicinska senzacija"u tekstu nista novo,stara metoda
Eh još kada bi otkrili u tijelu što nas umara,obara spavati, zašto nemaš koncentracije i živaca sa nekim ljudima. Onda ste uspjeli.
Nista bez kolega IT strucnjaka ❤️
Ovo frajko iz rajvosa radio ima 10 godina, google investirao u njih i radili sa ovima isto. Svaka cast Mit timu svakako idemo naprijed!
I kakve će biti mjere ? Preventivna hemoterapija kao što neki moroni propisuju preventivno antibiotike.Otišla je medicina dođavola odavno, da bi vi kupili igračke za ubijanje vremena umjesto da liječite ljude.
za svaki lijek su who izmislili bolest..njima nije u interesu bilo sta da se lijeci
Za glupost jos nisu nista izmislili osim edukacije.....