Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta ste vas dvoje? otpad iz onog starog sistema koji vas je u \"tvornicama za obradu sive mase\", vidim, dobro oblikovao.
tocno, i ja sam ucio srpsko-hrvatski. ovaj aza je valjda mladja generacija nadobudnih odgojena u proislamskim bosnjackim poslijeratnim tvornicama za obradu sive mase po standardu sa istoka....neki ih zovu skole....
@aza, Pa svi smo ovde u skolama ucili srpsko-hrvatski jezik. Koji je to bosanski? Jel\' to onaj sto su oni hamali iz Sandzaka ispred trznice pricali?
za svaku bolest biljka raste !!
Vece je \"otkrice\", kako su to uspijeli poturiti narodu kao neizlijecivu bolest!!! HIV DOES NOT EXIST!
e moje ASE....ne zna te ni prevesti kako treba
prodajem dionice durexa, pod hitno :-)
Ili ti katalizatore hemijskih reakcija ;))
integraza, na bosanskom je integraza... valjda ste u skoli mogli zapamtiti da je \"aza\" uvijek nastavak za enzime/encime/fermente.
ma kakvo otkrice, vece je otkrice kada su otkrili mix za ovo sto satro nadjose i lijek.
ih kad bi tito poslao svoga mig 21 na susjedne drzave, nebi se nato krcio ovoliko, ruska lada nebi imala toliko kompeticije :D zivjela sjeverna koreja i crvena petokraka!