Švedsko istraživanje
0
Rasni psi postaju sve 'gluplji'
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako su rasni psi glupi neznam šta ste vi
ja glupih komentara, koji vam je...... pa vidi dobrih nogica, uhmmmmm, ama znas sta, ama uhmmmmmm, cuj mjesanje vrsta, ili sta vec...... a mjesanje njenih nona.......... a vi o cukama
@Ateista Cenim što ne veruješ ali ipak mislim da ne bi trebao piti vodu iz wc školjke. Ako to već radiš, onda bar obrati pažnju da to radiš PRE nužde, nikako posle... I još nešto, ovo je primer da je pas životinja koja oseća žeđ, pa prema tome ima potrebu da pije vodu. To se znalo i mnogo pre Darwina. Interesantno bi bilo otkriti od čega si ti evoluirao...
Ma vidim ja da nešto nije u redu sa Fifijem od kako koristim Domestos, postao je nekako razdražljiv pa mu dajem Lexilium. Čula sam da su se na tržištu (švedskom) pojavili preparati protiv pseće erektilne disfunkcije i opadanja dlake. Ovo bi moglo unijeti malo radosti i zabave u dosadne živote vlasnika četveronožaca i u našoj zemlji.
A sta je ovo nego upravo primjer evolucije, ili mozda deevolucije, u svakom slucaju jos jedan od mnogobrojnih dokaza Darwinove teorije.
Miješanje rasa, nacija itd
i sta predlazes?
Isto je i sa ljudima