Ni odmor nije uvijek dobar
0
Puno slobodnog vremena također vodi ka stresu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako mrzim ovakve clanke i vecina su lazna ali ovaj je zapravo istinit.. Dok imam posla uvijek sam zadovoljan, ali kada sam za racunarom te skola (predmeti koje ne volim) uvijek imam stres.. Kad smo tolika demokratija, trebamo izabrati da nemamo matematiku :P
Ja pametnih naučnika! Oni zaključili kako je sredina najbolja, hahahaha! Pa još je na ulazu u hram u Delfima pisalo \"Ničeg previše\"! Volim kad imam slobodnog vremena napretek, a imam ga čim pišem ovaj komentar, i nisam pod stresom, naprotiv. Pod stresom sam bio dok sam radio od jutra do sutra.
Nije tacno, ja sad visim pored kompa, nista ne radim i lijepo mi je! Dok sam radio kod jednog idiota gazde koji mi je davao 250 KM mjesecno tad sam imao stres! Prema tome-sto vise uzivajte!
reci cu samo dvije rijeci za ljude pod stresom ... magnezijum klorid... nikakve tablete, terapije ili teorije....