Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babilon srce i mozak Srbije!
Babilonska App za gradjenje piramida 😂
Misterija riješena nakon sto su otkrili koliko je artefakt star? Jesu li do sada znali sta podaci predstavljaju? Ako jesu, nuje rijesena nikakva misterija, ako nisu, nije rijesena time sto je određena starost.
Ma to su pobabilonceni srbi...
U Šumskoj trigonometrija je svetogrđe.
Misle da je to kad trojica gone goveda
I Babilonci su bili srbi, samo su postali Babilonci za večeru
Srbilonci su zvali se prvo pa su promjenili u Babilonci ,a onda u citavoj toj konfuziji pojavio se jedan Babilonac koji je rekao braco mi smo Srbilonci, nakon teske rasprave odlucili su naci kompromis i poceli su se zvati Srbi..
@truoo Ja mislim da 99,9999999% srpčadi vjeruje u to
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako se možete svađat ni kafe niste popili. Vi stvarno niste normalni...stvarno ste za posmatranje