Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast na organizaciji ovakvog takmičenja na našem prostoru, te rijetko vrijednim nagradama. Ali također prezirem forsiranje spola, rase, pripadnosti ove one, itd u bilo kojoj sferi, a posebno u nauci. Jer barem tu bi stvari trebale biti objektivne. Samo znanje je bitno, ostale stvari koje nisu vezane konkretno za zadatak ne bi trebale biti relevantne.
Koga briga što su 60% žene. Dokle ide bolest feminizma. Zamislite da neko drugi na nekoj konferenciji napiše 70% učesnika su muškarci i da se time diči. Ovo forsiranje žena i polne pripadnosti je čisti nonsens. PS Bravo za nauku, živjela tehnologija. Da ne bude da samo pljujem. Pa nisam opozicija.