Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa ovo nije čudno, astronauti odavno šetaju svemirom u niskoj zemljinoj orbiti. Poenta priče je da Kinezi prave svoju svemirsku stanicu isto tako Kinezi šalju rovere na Mars i rade planove da pošalju ljudsku posadu na Mars u srednjoj budućnosti. To je dokaz tehnološkog napretka Kine.
Ja ne mogu da vjerujem koliko ima neukih ljudi u ovoj drzavi. Jos uvijek se nadam da se ovi sto kazu da je u studiu snimano zaje8@vaju.
Sta kazu sda umovi? Kockasto sunce Kinezi postavili a? Hahahahahahaha! Pa hebo te nije ni cudo u kakvim gownima zivimo sa tolikim umobolnicima
Ja evo sad će da konzerva leti pojačana sa solarnim krilcima...Baš da čujemo i od kineza koliko će ova da piči km/ h... Ona Ruska piči oko 28000 km/h. I baš interesantno da ima nekih koji vjeruju da nešto piči 28000 km/ h i ono uspije da se šetka okolo..
Jes' čuo nekad za vakum i bestežinsko stanje? Nema otpora. Ne osjeti da se kreće tom brzinom, kao što ni mi ne osjetimo da se planeta okreće oko svoje ose i oko sunca - jer je u vakuumu i nema otpora. Potrebne su malo čvršće veze između neurona i malo više sive mase da bi se to skontalo. Ne trudi se, bavi se onim što možeš lako obraditi.
Ja evo sad će da konzerva leti pojačana sa solarnim krilcima...Baš da čujemo i od kineza koliko će ova da piči km/ h... Ona Ruska piči oko 28000 km/h. I baš interesantno da ima nekih koji vjeruju da nešto pili 28000 km/ h i ono uspije da se petka okolo..
Glupi Kinezi natakarili neko lažno sunce, mislili su da su sve prevarili. Ali srećom gazije sa bošnjačkog naučnog univerziteta koji na od odmoru listaju klix lako proziru kroz ovakve laži kineskih guštera. Da svemir postoji, bošnjački astronauti bi već sletili na njega.
21 vijek i mi setamo svemirom, stvarno super. Hvala nauci i naucnicima, nadam se da cemo uskoro i na mjesec.
Na ovom snimku ako neko vjeruje da je ono pravo Sunce taj je 100% lud.
Kako bi trebalo izgledati "pravo sunce", objasni.
Zemlja je ravna da nije ja bi spado s nje suupci
Ti si davno spao, samo još nisi svjestan.