Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim je to kinesko, to je nekvalitetno i mora past . Ona najjeftinija plastika. Valja samo ono.što Švabo napravi, pa jel?
Zemljo je rovna ploca i kad bi se previrnila voda bi gasla u sunce te bi bio mrook. Nauke su kazale da i mjesec visi ozgora i bezbeli je to u nas tako. A to na slike nije nikakva satalita vec u Hame u šupi bilja
@AhmedRizo1 Eto navedi, sta ti sad nije jasno? Problem je sto na koje god pitanje vam covjek da odgovor, samo izignorisete i predjete na nesto drugo, a sa druge strane sve vase teorije je vrlo lagano razbiti.
Srušit će se negdje kod Tarčina......
Samo da mi ne padne na balkon, taman sam posadio egzoticni duhan....kako je ovaj preskup sta cu....
Zemlja nije ravna ali jeste šuplj, u njoj se nalaze i žive vanzemaljci/unutarzemaljci
A jel Euro 3 ova stanica? :(
Nikada ne vidim da neko od ovih što još uvijek vjeruju da živimo na lopti, daju neki konkretan odgovor na naša pitanja. Samo pričaju kako su ravnozemljaši "neškolovani" glupi itd. Pa hajde da raspravljamo ako ste tako pametni.
Evo pitanje. Kako to, da brod koji je otišao ispod horizonta (zato što smo navodno na lopti) ponovo možemo da vidimo ako uzmemo dvogled a trebao je biti najmanje 500 do 1000 metara ispod horizonta jer kao živimo na lopti obima 40 000KM ? Samo nam odgovorite.
Šta mi pucaš minuse, pa odgovori mi na pitanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo ce pasti ili u Dzibuti, il u Kongo, il nedje kod Mrkonjica
da hoce u nas ciganima past 😁
koji smo mi ljudi primitivci
Kakve veze ima što je "made in China"? I space shuttle Columbia je bio američki, pa je eksplodirao, i letjelica Rosetta je bila evropska, pa nije sve ispalo kao što je planirano, itd.
na svucica kazu pada ....
Nije ni cudo jer je kineska ha jaaa
kažu da pada negdje kod Banovića..sad vi vidite