Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne parajte vraga bezveze .... a šta ako nas pronađe neka puno jača i sofisticiranija civilizacija koja nema dobre namjere i porobe nas ili pobiju ko zečeve ??? ako nas slučajno pronađu i tako mora biti ok ,ali ne moramo ih dozvati sigurno će se naći neki pametnjaković koji će reći previše gledaš filmove , ali za to postoji realna osnova , jer koji smo to mi q pa da smo sami u svemiru ???
Zar mi ne prizivamo vraga svakako. Ko zna mozda postoji i ta sansa, nista nije nemoguce. Ali mi kako smo posli unistit cemo sami sebe, bez da nam iko u tome pomogne.
nažalost, to je izgleda mnogo izgledniji scenario.... Ne treba nam niko sa strane, na dobrom smo putu da uništimo ovu divnu planetu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
samo nek oni seruckaju pronađi te nas pronađi te nas pa kad nas pronađu naguzit će nas sve
to sam prvo pomislio
hajd ne kakite i vas dvojica :))
Čuj poslati svo znanje ljudske vrste, pa oni nisu normalni. Sve što je stvoreno na ovoj planeti oni bi tako lako poslali ko zna kome, ali pravo pitanje je - Šta poslije toga?
što traže belaja
bas ce nas razumjeti, sve i da prime tu poruku : vidimo kako tesko funkcinise komunikacija izmedju ljudi koji pripadaju razlicitim kulturama/civilizacijama iako medjusobno pokusavaju pricati na engleskom
"...naučnici ne znaju tačno kakvu poruku poslati prema zvijezdama..." podsjeca me na moj 1. izlazak sa curom kad mi je bilo nekih 16-tak godina
A kad ja pricam sam sa sobom onda mi daju dijagnozu da sam lud, a ovi salju neke frenkfrencije u svemir da traze vanzemaljce sa porukom da im odgovore na poruku i da oni ove hajvane i da se malo ispricaju...odo i ja u naucnike :)))))
Kaje Bake,nek dojdu, ako imaju viska koju vrecu zlata!
Šta ono kuha iz tanjira.
Meni jedan popusio,pa sada imam problema sa cunom.
...što bi rekla stara visočko - faraonska poslovica "bejbe, fajnd mi" :)
ne znam ko im dozvoljava da laprdaju bezveze...suti ne prizivaj "šejtana". nije mi jasno zašto misle da će neka viša civilizacija doći u "miru"....do sada je uvijek bilo da "viša" civilizacija istrijebi onu nižu i uzmu im "pare"
eh da luna ;) dobro si
ode nam diskusija u nacionalnu sferu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
primi me
Najbolje da im pošaljete Dodika i on će sve riješiti.