Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prve informacije govore da je u pitanju dinosaurus srpske nacionalnosti.
zemlja je ravna.
DINOSAURA ??? Ja vazda konto koda nas se kaze DINOSAURUSA
i ja sam pronasao na livadi na alipasinom skelet podivljale jogurt zenke star , pa rekao bih jedno 10-ak hiljada godina ... ako treba slika , uploadujem
bolje vjerovati ovome jer su stvarno nesto nasli i procijenili starost naucnim metodama nego da vjerujem u neku knjigu koju je covjek napisao
KAD VIĐOH SLIKU POMISLI MASLENICA
@71, @IV, @george carli... Ova trojica t.upana su metafora za sva 3 naroda koja žive ovdje. G.lupi, primitivni, zaostali.. Pa vi vidite gdje mi živimo!!
who cares?
i vi u ovo vjerujete doslovno ?
a tvoja sestra se okrece oko moje tuki
sunce se okrece oko zemlje
Kod nas u Sarajevu se gnijezde samo psi lutalice!!! Utuc psine!!!
zemlja je ckapi puna spermatozoida
zemlja je centar svemira
Zemlja je stara 12000 godina glupani
Stvarno moraš bit budala da povjeruješ da su oni pronašli gnijezdo staro 190 miliona godina, i još znaju da se radi o gnijezdu.