Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Postavlja se pitanje koja je svrha ovih tunela\" Ocekujem da ce konacno nakon bezbroj hijeroglifa u okolini BAS U OVOM TUNELU pronaci natpis \"Oh, and by the way we built these pyramids\" :) i konacno potvrditi da su robovi pune 22 godine svake sekunde bez odmora 24/7 BACALI I DODAVALI visetonske blokove u maniru HEY JOE CATCH THIS ONE, HEY JOE CATCH...!
to je pecat na kamenu, kako je uvezen iz BIH...carina i porez placeni... pogledajte malo bolje i vidjet cete da pise made in BIH.
Vec sam desifrovao jedan natpis, pise :\'\'Piramidu gradio Mujo iz Visokog\'\'..Tako da dobijamo jos jedan dokaz da su prve piramide nastale u Visokom. Javit cu se kasnije s novim podacima.
ih kad je semir znao za ovo
mozda http://images.wikia.com/stargate/images/f/f3/Pyramid_ship.JPG