Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bahro sine, koja je godina 0 i kako se racuna prije te godine?
@Bahrija Bjezalo se s Istorije... ;)
Servi su crnoliki majmuni ,pa ako je vjerovati Darvinu oni su najstariji!
Arheolozi su tokom iskopavanja u Jerusalemu pronašli mali komad glinene pločice iz 14. vijeka stare ere, na kojoj se nalazi najstariji pisani dokument ikada pronađen u svetom gradu Najstariji pisani dokument ranije pronađen u Jerusalemu je pločica pronađena u tunelu za vodu iz 8. vijeka stare ere, Fakat ne kontam!!!????
Hebrejski Univerzitet Bosnjo : Fax Rvat: ebrejska visokoskolska ustanova Srbin: Kosovo je Srbija Pitarcici: Kada dodju Hebrejski Univerzitet,kada odu Gomila nedefinisanih rusevina.
Čudno, a ja sam mislio da je srpski najstariji jezik i da su Srbi najstariji narod... Ovo mora da je neka zapadnjačka antisrpska propaganda =)