Žaba duga samo 7 milimetara
0
Pronađen najmanji beskičmenjak na svijetu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo me zanima u koju su to osnovnu školul novinari išli pa naučili da su žabe beskičmenjaci... mislim ono, možda su postale danas, do danas su uvijek bilie kičmenjaci... :S
inace kako vijest prenosi bbc: http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-16491477 e sad, kako ste vi vertebrate (kicmenjak), preveli sa beskicmenjak....to je vec naucna fantastika :D
Zgrozena sam diletantizmom i slabom moći zapažanja, a nadasve slabom poznavanju stranih jezika i strucnih naziva vasih reportera. Vjerovatno se to moze pripisati i samoj komercijalizaciji nauke u vidu dostupnosti informacija plasiranih na internetu. Zabe su kicmenjaci iz klase vodozemaca!
Zgrozena sam diletantizmom i slabom moći zapažanja, a nadasve poznavanja stranih jezika, odnosno strucnih naucnih naziva od strane vasih reportera... Zabe su kicmenjaci iz klase vodozemaca!
E Beskicmenjaci jedni
Uz sve ostalo ovo je smjesteno u rubriku NAUKA :-) Kakvi cemo naucnici postati citajuci ovakve clanke..
Skoči*
Zanima me kako skoši ako je beskičmenjak? Napregne misice i hop? :-))))))))))))
Mislim da je ovo zaista sramota! Kakvi to neobrazovani ljudi pišu/prevode za vas?!? Molim vas, ne dozvolite da nedostatak sistema vrijednosti zahvati sve sfere našeg života!
Zato su, npr, crvi kicmenjaci, a mozda su i veci od zaba. :)
mozda je ova izuzetak, pa se ipak radi o beskicmenjaku... :-P
dobro se drzi za beskicmenjaka stare mi mora da se sprica redovno lakom za kosu :D il uzima viagru :D
malo se pomjesalo vertebrate sa invertebrate
Jooooj provale novina.rske! Odron ste ocam\'. Autoru, objesi se molim te i postedi nas ovakvih blamova u buducnosti. Ako je ova zaba beskicmenjak i uz to jos najmanja na svijetu, onda sam ja vidio AMEBU od pola metra!
A KAKO ZNAJU DA OVO NIJE BEBA ZABA. I DA NECE NARASTI VISE?!
BESKICMENJAK????? OOOOOOOOOOOOOOO MAJKO MILA KOJI SU OVO DE*ILI!!!!