Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako prenosi BBC,ispod dinosaura je pronađena zbirka tekstova o Milošu Obiliću kao i prvom srpskom bukvaru.Nevjerovatno,otkrili smo da su Srbi definitivno najstarija civilizacija u vasioni,zakljucuju naucnici.
Sto znaci da pticurina ipak nije toliko stara,vec samo 700 godina,i ucestvovala je na kosovskom boju na strani Srba.Stavise Obilic je jahao pticurinu i tako dosao do Murata te ga rasporio.Turci su ubili i Milosa i pticurinu,a zbirka pjesama je bila u dzepu Obilicevom.Kojije nadjen ispod pticurine.
@dillbear Pticurina zvana Srpskisifilis....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
--- Naučnici vjeruju da je bio zarobljen u blatu 66-72 miliona godina prije nego su njegovi određeni dijelovi evoluirali u pticu. Pa ko je ovdje retard, naučnici, novinari ili oni koji ovo pokušavaju da razumiju. Dakle trebalo dakle da DA NESRETNIK leži svega 66-72 miliona godina u blatu da bi se djelimično evoluiralo u pticu !! Bogami za ovo epohalno otkriće nekom ne gine Nobleova nagrada. :)))))
@flaq ne budi sitnicav :-)
dali su sve od sebe da napisu sto bolje i oni jednostavno ne mogu bolje i nemoj ih zajebavati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
poslije detaljnog pregleda ispostavilo se da pricurina ima zig rimskog imperatora koji ju je vodao po svom carstvu kao jahlicu i slugu...sto ce reci da gore navedene teorije o nebeskom podrijklu ipak samo plod zelja a stvarnost mnogo sumornija
eto ti ga sad..mising link :) uskoro i druge karike u lancu koje nedostaju...kao gljive poslije kise teorija evolucije haman u dubokoj krizi
Da nije slucajno taj dino saur u Bosni zivio??
Price za djecu i odrasle ovce! Kakvi dinosaurusi kakve pi.zde materine! https://youtu.be/5KXzgeq1BuA
"Skelet je pronađen tokom iskopavanja eksploziva u blizini Ganzhoua. " Ljudi eksploziv iskopavaju. Nalaziste eksploziva. Spavas li mirno Alfrede Nobelu?
ovo je Radeljasev predak 😀😀
Nazvan je Tongtianlong limosus ili srbosaurus, što bi u prijevodu značilo blatni zmaj na putu ka nebu ili nebeski narod.
Ja sam AMEL CURIC rodjen 7 augusta 1980 , muzikom sam se poceo baviti 1988 , na pocetku sam volio hamroniku i sevdalinku kao i svaki bosanac. Nakon rata bio sam clan nekoliko nebitnih bendova , s kojima sam nastupao u orasju i gracanici , pobijedom u finalu na OBN zapoceo sam svoju karijeru , ostalo sami znate , ostalo je legenda ! vas AMEL CURIC !
Imal ko otrova da mi posalje, samo me otrov moze spasiti poslije ovih bljuvotina.
Vako ce Baketa nac u trezoru za 64 miliona godina,savrseno ocuvanog ,u gomili sorvana..
...sa zlatnom kasikom u ruci...
@eva711 ...i, ćunom u uhu 😂
google translate na aparatima
a koji je bio najsretniji? otkrise li i to?
može ovdje?
da ne dužim: https://youtu.be/_r3SEBrvHmA
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zamisli da se zaglavio u Bosni, mocvara puna krokodila