Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"procesuirani ugljikohidrati"?????????? Stvarno ste nepismena bagra! Halo, instant novinari - kaze se procesirani, a procesuiranje je pravnicki termin.
za razvoj farmaceutske industrije oni nas truju da bi prodali svoje proizvode mislite da se ne bacaju razni virusi gripa u vodu da bi se zaradilo ne budite naivni
...od mene su sigurno imali zdravije zube....
pa gdje nece imat zdravije zube kad nisu znali ni sta je cokolada, secer, gazirano, i sl. a kamo li jeli i pili to.......
Ziro-dent - Ziro (0), dent (zub) Elem, na kraju ti ostane 0 zuba .)
normalno da su imali kad ih nisu prali raznim zirodentima I ostalim pastama koje cuvaju zube
like za nadimak
PA NISU ONI JELI ZLATNIM.SREBRENIM.ZELJEZNIM KASIKAMA JELI I VILJUSKAMA.A NITI SU PRALI ZUBE STETNIM PASTAMA I HEMIKALIJAMA.I HEMIKALIJE JELI U HRANI KAO MI DANAS MI SE SAMI TRUJEMO MODERNIM NACINOM ZIVLJENJA.
Normalno kada nisu jeli čokolade,bonbone, lizalice, sladolede, nego samo krvavo svježe zdravo meso..
preciznije - lovci/skupljaci su bili generalno zdraviji od farmera/stocara.