Pronađeni crteži na zidovima pećina
0
Predhistorijska djeca stvarala su zapanjujuća umjetnička djela
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako znaju da su to crtali petogodisnjaci, kako?
SINOĆ NAM JE FTV, U OKVIRU SERIJALA DOKUMENTARNI ČETVRTAK, PREZENTIRALA DOKUMENTARNI FILM NEDŽADA BEGOVIĆA (SNIMCI PORODICE PO KUĆI, JAD I POGANLUK), I U FILMU PORODIČNI TOALET, U TOALETU WC-ŠOLJU, A U ŠOLJI... VELIKO SMEĐE GO*NO. SVE U CILJU UMJETNOSTI - DA TI SE SMUČI ŽIVOT! OSTALO JE NEDOREČENO KO SE POS*AO: GOSPODIN NEDŽAD ILI GOSPOĐA AMINA BEGOVIĆ. HVALA VAM, FEDERALNA TELEVIZIJO, SAMO NAM JE TO TREBALO! SVE ZA UMJETNOST! (K\'o fol go.no slikano u Britaniji, u hotelu, kao britansko je go*no manje go*no! Ono je sve poganluk jedne kuće! Prljava kuća, prljava žena, sumorni ambijet, plitka filozofija. Ko cijenio takvu umjetnost - dabogda ga u životu pratila.)
Gori si ti kad možeš gledati \'\'dokumentarni četvrtak na FTV\'\'.
idem napraviti kahvu pa da sjedem s mulderom i rastolmačim šta su nam to poručili.MOŽDA PORUČUJU DA ĆE PITARI OVE GODINE BITI ...pomozite da riješim zagonetku
Ovo meni vise lici na tragove, da je neko brisao ruke nakon kakenja
Crtalno bi i moje dijete umjetnine jarane....al\' ko bi to okrecio poslije???
impreiran sam naprosto opaaaaaa
Ja baaa.. Et sad..
@ Begović More bit bidne da si ti sinoćke sa djeco i ženom ti u tebe sjeo da večeraš kad je vanago sjevnulo preko tv prijemnika. Ovim putem bi poželio brz oporavak tebi i tvojim najbližim.
eh da je ovo u visokom, mozda bih i povjerovao...ta ce francuzi ba!?!?
po cemu su ove skrabotine umjetnost?
@sadstop! E pa znaju i tačka !
really though???