Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovo je 2655 dan od kako od kako smo u kosmosu. Zadatak nase expedicije je da negdje u beskrajnom svemiru pronadjemo planetu sa koje je potekla nasa civilizacija. Jedini putokaz na ovom putovanju je miris bureka koji se rasprostire kroz cio svemir. Zaostavstina nasih predaka !!! I koji bi trebalo da nas nepogresivo dovede na cilj. Stanje na brodu je krajnje kriticno ! Rezerve bureka su sve manje i manje...A i kefira je Bogam, pri kraju....Svakoga dana imamo gubitke u ljudstvu, naredio sam da se preostali burek drzi u trezoru, jer smo primjetili da nas neko potkrada. Ako uskoro ne pronadjemo tu planetu, propali smo.... "
Vidi fakat uzivo ja u kuhinji palim gasim svijetlo i gledam ispod onog astroMauta na zemlji svijetluca
Covjek rovi po kesi 3 sata...HAJ ZDRAVO SVEMIR
zdravo
Ja i semsa sijemo paprike na mjesecu a kad se sexamo leprsamo ko prdez u zraku.....
Big Brother ..
...sve j eovo montaža...lijepo je katolička crkva naukovala zemlja je ravna, žene koje vole hrane mačke su vještice a papa je bezgrešan, makar bio i bordžija lično i persnalno...
Bar su bili u pravu da je zemlja u centru svemira a ne sunce...
Commie pa gdje ćeš na papu bolan :) taj i kad bi ga slikali kako umače postao bi svetac. Prvi čovjek kojeg su svi vidjeli da umače a po milijardama ljudi (vjernika) nije umako nego su ga uživo fotošopirali.
Mozda bi neko i pratio kad bi ispalili Kim Kardasijan u vasionu pa da nam salje selfije dok se presvlaci u svermirskoj stanici. Mjesec, zvijezde i ostala sranja vise nikoga ne zanimaju.
oprašite me na marsu
Tebe još samo marsovci nisu oprašili.
ja se samo bojim da se ne oklizne i da ne upadne na zemlju,slomice i ruke i noge mehe mi mog
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos da radi!!!