Francuski Univerzitet Rennes
0
Poštivanje starijih je genetska osobina ljudi
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majmuni su shvatili ono što mi nismo! Slažem se da su mlađi obrazovaniji i savremeniji. Mislim., ipak, da nije beskorisno saslušati starije. Oni imaju životno iskustvo, a često su Like it commento Marika di soldi željni razgovora. Ipak, sve zavisi koliko su obe strane zainteresovane da razgovaraju i nađu zajedničku temu. Nažalost, to se shvati tek kad i sam postaneš stariji!
Majmuni su shvatili ono što mi nismo. Stariji su ponekad naporni, ali nisu za baciti. To se, nažalost, shvati tek kad se \"uđe\" u tu dob. Svjesna sam da su mlada, danas, obrazovaniji, naprednij, pa u tom pogledu mogu stariji od njih nešto naučiti. Ali ipak, nije loše razgovarati sa starijima, oni ipak imaju životno iskustvo, takođe su većinom željni razgovora. Na kraju sve zavisi od dobre volje i podudarnosti osoba, koliko žele shvatiti jedni druge.
samo jedan krug trojkom i ovakav zakljucak o postivanju bi bio totalni apsurd
I ja bih je vrlo rado... hm .... poštovao.
Ja bih vrlo rado poštovao ovu mladu mamu sa slike.
Trebalo bi ove francuske naucnike provozati jedan krug dvojkom, pa da cujemo do kakvih bi tek onda zakljucaka dosli!
Poštivanje starijih je genetska osobina ljudi NIJE ISTO STO I Francuski naučnici s Univerziteta Rennes otkrili su da bi MOGLO biti povezano s našom genetikom.