Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo karajte ljudi,jebo vas ovo!karajjjjteeeeeeeeeeee ove maloljetnice koje zude da vam se nadoje sjemene tecnosti! Guzite sve zene koje po mraku hodaju,dok im glasnice ne puknu od vasih silnih udara u njihov jadni guz! Umocite svakoj u usta,cim je napijete negdje u drustvu! Planeta nam se unistava,sto vise odradite,to ce vam biti smirenija dusa!Nikakvi geni nas nece spasiti,ako nas zadesi zemljotres ili nesta drugo sto nam mozete okinuti zivot!
Odlicna stvar, ali nazalost nece biti realnost u skorije vrijeme.
opet arapi nesto otkrili :))))))))) picka im se srpska ogadila :)))))))
hm jos malo pa ce biti mutanta kao iz x-mena i slicnih filmova..
Bice realnost kada meni naraste rolka na glavicu.
na putu smo da postanemo masine.ne moze bit nikako normalno da ak izgubis ud da ti naraste ponovo.A Deaktivirat cete gen al u q rcu mom.
znaci odsjeces chunu i ona ponovo naraste... sam da li ce biti veca,... to je sad pitanje???