Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E X T R A
S U P E R
za x-generaciju ;) tj. mlade
za urednike sarajevo-x.com Sta znaci x u vasem nazivu? Hvala
Drago mi je zbog ove odluke. Sayber je imao ideju i ispunio je. Sve je tu bilo posteno. Nisu nikome ukrali domenu. Dubravko je jedan biznismen koji je znao sta radi. Utic nek se sada kaje ali nemogu silom oduzimati domene od ljudi.
svaka cast tako i treeba koji su samo supc... tamo u uticu nista nisu radili 10 godina i sada nesto poceli pa odma da uniste konkurenciju... a oni daju ime.utic.ba domenu lol hehe koce im to seljakanje uzeti.. za iste pare kao co.ba.. nista dok konkurencija ne pogazi i postu i ove lokalne reketare... . dosta ba vise kradje..
Svaka chast na ispravnoj odluci... Sjetila se raja iz UTIC-a da trebaju raditi nesto... Sramota. Sjetite se da do prije dva mjeseca nisu imali valjanu webstranicu... Go .co.ba!
meni se kaki
Procita covjek clanak i vidi sramotno ponasanje UTIC-a, a pored clanka se pojavi reklama UTIC-a. Pa ko ce nakon ovoga kod njih uzeti bilo kakvu uslugu? Cestitam na ponovnoj uspostavi distribucije .CO.BA poddomena
Dubravko tajkun :)